Všetko o realitách Blog Rozhovor s...

Rozhovor s Gabrielou Krepsovou, našou maklérkou

Som otvorená novým trendom predaja, ktoré sledujem a nebojím sa ich. Pre mňa je to výzva odlíšiť sa.
Rozhovor s Gabrielou Krepsovou, našou maklérkou

1. V rámci mesta o vás ľudia už vo svete realít určite počuli, no pre nejakú časť môžete byť menej známou osobnosťou. Ako by ste sa nám predstavili?

Vo svete realít mám osemročnú prax, momentálne pôsobím v Trnave a okolí. Venujem sa predaju, prenájmu domov, bytov, ale tak isto aj hľadaniu vhodnej nehnuteľnosti pre klienta. Je pre mňa dôležité "počúvať," čo je pre klienta dôležité, a obchod dotiahnuť a ukončiť tak, aby bola spokojnosť na všetkých stranách… či na strane kupujúceho, tak aj na strane predávajúceho a mňa ako makléra. A to ma baví a posúva v mojej práci.

2. Ako ste sa dostali k práci maklérky a čo vás na tejto práci najviac baví?

Úplne na začiatku, pred niekoľkými rokmi, ma k tejto práci priviedlo akési "nutkanie"... cítila som, že táto profesia mi dá akúsi slobodu, že rozvrhnutie pracovného času a tempa, budem mať vo svojich rukách. Pred tromi rokmi mi ponúkla možnosť pracovať v realitnej kancelárii Territoryreal moja kamarátka a zároveň konateľka spoločnosti, Andrea Némethyová, za čo som vďačná, lebo sa mi vďaka tejto práci plnia sny.

Gabriela Krepsová

3. Ako vyzerá bežný pracovný deň realitnej maklérky?

Každý deň je iný, záleží od toho, čo práve riešim. Obhliadky, fotenie, home staging, celkovo príprava nehnuteľnosti na predaj, prenájom…. inokedy práca v kancelárii, alebo doma pri PC, či už je to hľadanie nehnuteľnosti, alebo príprava zmlúv.

4. Aké výhody má podľa vás práca v realitnom prostredí? 

Hmm… ako som spomínala, je to sloboda, spoznávanie nových ľudí, nové výzvy, niekedy aj prekonávanie samého seba,  vzdelávanie sa.

Gabriela Krepsová

5. Aké charakterové vlastnosti musí mať maklér, aby bol úspešnejší ako konkurencia?

Ľudskosť, schopnosť vcítiť sa, či už do požiadaviek klienta, alebo jeho situácie. Samozrejme, bez komunikácie to nejde, musíte vedieť klásť otázky, byť flexibilný a ochotný.

6. Prečo by si mal klient vybrať práve vás? Čo vás odlišuje od ostatných maklérov?

Som ochotná investovať do prípravy a zviditeľnenia nehnuteľnosti - či už do reklamy, video prezentácie, profesionálnych realitných fotiek alebo 3D prehliadky od profesionála. Som otvorená novým trendom predaja, ktoré sledujem a nebojím sa ich. Pre mňa je to výzva odlíšiť sa.

Gabriela Krepsová

7. Čo by ste odkázali mladým, začínajúcim maklérom?

Keď Vás táto práca láka, choďte do toho. Vnímajte, čo Vám klienti hovoria, nebojte sa pýtať, sledujte novinky, vzdelávajte sa… Najdôležitejšie je robiť ju s láskou. Nič nemusíte, prvoradé je, že "chcete." :-)

Súvisiace články

01.08.2024
Za čo platíte províziu realitnej kancelárii
Detail
10.06.2024
Na čo si dať pozor a ako postupovať pri kúpe chaty a chalupy
Detail
10.03.2024
Rekonštrukcia bývania svojpomocne alebo s odborníkmi?
Detail
13.01.2024
Predaj nehnuteľnosti nadobudnutej dedením
Detail