Všetko o realitách Blog Ako predať...

Ako predať nehnuteľnosť počas pandemických opatrení

Chcete zvýšiť kliky na váš inzerát? Vaša nehnuteľnosť musí vytŕčať z davu. S radami od nás budete vedieť čo urobiť preto, aby váš inzerát vynikol medzi ostatnými.
Ako predať nehnuteľnosť počas pandemických opatrení

Ak ste rátali s tým, že nekonečné množstvo obhliadok určite predá vašu nehnuteľnosť, možno ste neboli ďaleko pravdy… možno ste neboli ďaleko od pravdy, keby aktuálna pandemická situácia, neskomplikovala predaj vašej nehnuteľnosti. Čo musíte urobiť, aby sa vaša nehnuteľnosť predala rýchlo a efektívne? Čo robiť, aby vaša nehnuteľnosť bola príťažlivá a predala sa aj počas súčasných opatrení?

Prečítajte si aj: Príprava, prezentácia, predaj: 3 stratégie, vďaka ktorým vašu nehnuteľnosť predáte rýchlejšie

home staging

Home staging - zdokonalenie vášho bývania

Prvým krokom pri stajlovaní vášho domova je dôkladné upratovanie - urobte generálny poriadok a dajte preč všetko, čo je nepotrebné, nadbytočné, nepoužívané, pokazené, prekáža alebo zavadzia. Odložte všetky hračky vašich detí a domácich miláčikov. Vo vašej domácnosti vytvorte prostredie, kde si potenciálni kupujúci budú vedieť predstaviť svoj život. Navyše, čím menej náhodných doplnkov a dekorácií budete mať v priestore vystavených, tým priestrannejšie budú vaše izby vyzerať.

Taktiež si premyslite zmenu celkového vizuálu a stajling obytného priestoru a dekorácií. Možno sa vám páči, ako sú usporiadané vaše izby, ale umiestnenie vášho nábytku nemusí maximalizovať celkový obytný priestor vašej nehnuteľnosti. Urobte niekoľko testovacích fotografií a zistite, či sa súčasné rozloženie nábytku a dekorácií fotografuje dobre. Ak plánujete vytvorenie nahranej alebo živej video prehliadky, urobte si video chat s priateľom a zistite, či by sa po prezretí videa rozhodol nehnuteľnosť navštíviť osobne, prípadne, či by vzrástol jeho záujem. Nezabudnite utrieť prach a pripraviť nehnuteľnosť tak, aby vytŕčala z davu. Ako dobrý home staging ovplyvňuje rýchlejší predaj nehnuteľnosti a prečo je dôležitý sa dočítate v našom článku tu.

byt home staging

Nehnuteľnosť si prezrite tu.

Nafoťte nehnuteľnosť s profesionálom

Verte či nie, na inzerát s kvalitnými a oku lahodiacimi fotografiami, zájemcovia klikajú o 139% častejšie.  Kvalitné realitné fotografie násobne zvýšia vaše šance na rýchlejší predaj nehnuteľnosti za lepšiu cenu.

Väčšina nájomníkov si najskôr prezrie fotografie a popisy nehnuteľností si prečíta iba v prípade, ak sa im obrázky zdajú dosť dobré. Inými slovami, kvalitná realitná fotografia je najlepším spôsobom, ktorý zaručí dopyt po vašej nehnuteľnosti na vysoko konkurenčnom trhu.

Skúsenosti ukazujú, že profesionálne fotografie nehnuteľností majú vysokú návratnosť investícií, takže tieto výdavky určite stoja za to. Ak fotenie nie je pre vás, nechajte to na odborníkov, ktorý vašu nehnuteľnosť nafotia tak, že predaj prinesie výsledky. Prečo je realitná fotografia polovicou úspešného predaja, sa dočítate tu.

vila profesionálne fotenie

Nehnuteľnosť si prezrite tu.

Vaša nehnuteľnosť vyzerá skvelo - inzerujte online

Existuje niekoľko spôsobov, ako predstaviť svoju nehnuteľnosť online tak, aby bol o ňu naozaj veľký záujem. Majte na pamäti, že nikdy nedostanete šancu urobiť prvý dojem. Ak vstupujete na realitný trh s novou nehnuteľnosťou a vaším cieľom je oslovenie publika, vaša nehnuteľnosť musí byť iná. 

Ako dosiahnuť inakosť? Požiadajte o pomoc profesionálov, oslovte jednu realitnú kanceláriu, ktorá vám ponúkne exkluzívnosť predaja a vaša nehnuteľnosť bude mať nového majiteľa za naozaj krátky čas. V prípade, že sa rozhodnete inzerovať bez pomoci realitnej kancelárie, bude to ťažšie, bude vás to stáť veľa nervov a času, ale dá sa to.

Využite všetky možnosti, ktoré vám ponúka súčasná digitálna doba. Strategickým marketingovým nástrojom je v súčasnosti práve dronový záznam. Odlíšte sa od konkurencie a ukážte vašu nehnuteľnosť z iného uhla. Vašou ďalšou konkurenčnou výhodou je sú aj video obhliadky. V neposlednom rade, vytvorte pútavý a kreatívny inzerát, na ktorý budú chcieť ľudia klikať. Vyzdvihnite všetky benefity a exkluzívne prvky vášho domova. Aby ste oslovili čo najširšie publikum, nehnuteľnosť inzerujte na viacerých realitných portáloch. Nemáte čas na všetky tieto potrebné úkony? My to urobíme za vás. Kontaktujte nás a my vašu nehnuteľnosť predáme aj v súčasnej dobe obmedzených možností.

Súvisiace články

04.04.2023
Príprava, prezentácia, predaj: 3 stratégie, vďaka ktorým vašu nehnuteľnosť predáte rýchlejšie
Detail
29.01.2023
Feng šuej v záhrade - ako zharmonizovať záhradu podľa princípov feng šuej
Detail
17.01.2023
Spôsob výplaty kúpnej ceny vinkuláciou alebo notárskou úschovou
Detail
16.01.2023
Rozhovor s Michaelou Némethyovou, našou maklérkou
Detail