Všetko o realitách Blog Nechajte svoju...

Nechajte svoju nehnuteľnosť vystúpiť z davu - predajte ju exkluzívne

Nechajte svoju nehnuteľnosť vystúpiť z davu - predajte ju exkluzívne. Prečo by sa predávajúci mal obmedziť exkluzívnym predajom?
Nechajte svoju nehnuteľnosť vystúpiť z davu - predajte ju exkluzívne

V dnešnej dobe je exkluzívna spolupráca s realitnými kanceláriami vnímaná klientmi negatívne. Častokrát od nich počúvame, že exkluzivitu predaja vnímajú ako obmedzujúcu možnosť predávať si svoju nehnuteľnosť sami a zároveň majú strach, že ju len jedna realitná kancelária nepredá. Avšak, opak je pravdou. Nechajte svoju nehnuteľnosť vystúpiť z davu - predajte ju exkluzívne. Prečo by sa predávajúci mal obmedziť exkluzívnym predajom?

exkluzívny predaj

zdroj: unsplash.com

Prečítajte si aj: Profesionálne fotenie pritiahne oko záujemcov...

My vám rozumieme, a preto odpovedáme na vaše otázky skôr, ako sa spýtate

Je dôležité klásť dôraz na to, ako je exkluzívna spolupráca maklérom ponúknutá a vysvetlená, aký prínos z nej budete mať. My vašu nehnuteľnosť necháme vystúpiť z davu.

Pokiaľ chcete za svoju nehnuteľnosť získať maximálnu možnú cenu, zverte sa do rúk profesionálov. My v teritóriu realít pôsobíme dennodenne, poznáme trhovú cenu. Máme skúsenosti na základe reálne predaných nehnuteľností v aktuálnom čase a ako členovia Realitnej únie a NARKS máme prístup do aktuálnych cenových máp v rámci mesta. Navyše, vašu nehnuteľnosť inzerujeme na viacerých realitných portáloch, čím zaručujeme rýchlejší predaj alebo väčší zisk.

Obývačka

zdroj: unsplash.com

Jedine maklér, ktorý má vašu nehnuteľnosť v svojom exkluzívnom portfóliu, sa bude o ňu starať a hýčkať ju. Pokiaľ je nehnuteľnosť v ponuke viacerých kancelárií, nemôže mať status áčkovej nehnuteľnosti. Všetci ju ponúkajú, ale nikto ju nepredáva aktívne. Prečo? Maklér prestáva byť motivovaný predávať a investovať svoje peniaze do realitnej fotografie, home stagingu, do inzercie, aby nehnuteľnosť vystúpila topovaním, zvýraznením a aktualizáciou z davu, keď jeho šanca na predaj je pri piatich konkurenčných realitných ponukách iba 1:5. Taktiež vám pri neexkluzívnej ponuke neodovzdá svoje vedomosti, ako získať za ponúkanú nehnuteľnosť najväčšiu možnú hodnotu. Svoje vedomosti si vážime. Zároveň sme presvedčení, že exkluzívny predaj nehnuteľnosti sa dá robiť iba profesionálne. Preto, ak svoju nehnuteľnosť chcete skutočne predať, nielen predávať, zverte ju do rúk jednej, skúsenej a renomovanej realitnej kancelárie.

exkluzivita predaja

zdroj: unsplash.com

My vám rozumieme, a preto odpovedáme na vaše otázky skôr, ako sa spýtate

Predávajúci majiteľ nehnuteľnosti pri proti-ponuke kúpnej ceny v prípade samostatného predaja nevytiahne z ceny maximum. Prečo? Lebo nevidí do hlavy kupujúceho.  
My kopeme za vás. Sme na vašej strane, sme lojálni a vašu cenu udržíme v rámci konkurenčných ponúk na maxime. 

Naša odmena je tvorená percentami z kúpnej ceny, preto urobíme všetko preto, aby sme predali vašu nehnuteľnosť za MAXIMUM a za najlepších podmienok. Našou úlohou je pri exkluzívnom predaji zabezpečiť, aby vaša nehnuteľnosť vynikla na prvých stranách verejne dostupných inzertných portáloch a neutiekla žiadnemu oku potencionálneho kupujúceho. Inzerujeme na všetkých realitných  portáloch, ba čo viac, už niekoľko rokov si na sociálnych sieťach budujeme vlastné inzertné skupiny s tisícmi aktívnych členov. V neposlednom rade je dôležité spomenúť, že inzercia tej istej nehnuteľnosti vo viacerých konkurenčných realitách, môže pôsobiť kontraproduktívne a nedôveryhodne, pretože opakované inzercie môžu potenciálnych záujemcov odradiť. 
 
Vieme, čo očakávajú kupujúci, poznáme ako rozmýšľajú. Myslite na to, že ak svoju nehnuteľnosť chcete predať rýchlo a za najlepšiu cenu, musíte ju zveriť do rúk jednej realitnej kancelárie. Dohodnite si s nami stretnutie už dnes, aby sme vašu nehnuteľnosť mohli predať exkluzívne.

Súvisiace články

04.04.2023
Príprava, prezentácia, predaj: 3 stratégie, vďaka ktorým vašu nehnuteľnosť predáte rýchlejšie
Detail
29.01.2023
Feng šuej v záhrade - ako zharmonizovať záhradu podľa princípov feng šuej
Detail
17.01.2023
Spôsob výplaty kúpnej ceny vinkuláciou alebo notárskou úschovou
Detail
16.01.2023
Rozhovor s Michaelou Némethyovou, našou maklérkou
Detail