Všetko o realitách Blog 6 dôvodov, prečo...

6 dôvodov, prečo je home staging dôležitý

Dobre ponúkaný domov sa predáva rýchlo a efektívne a naším cieľom je pomôcť vám dosiahnuť tento predaj v čo najkratšom čase a za najlepšiu hodnotu. Prečítajte si našich 6 dôvodov, prečo je home staging dôležitý.
6 dôvodov, prečo je home staging dôležitý

Čo všetko zahŕňa taký home staging? Ako pripraviť dom na predaj? Hoci pre každú nehnuteľnosť home staging robíme individuálne, v zásade platí, že sa postaráme o krásnu vizuálnu prezentáciu vášho domu, pričom maximalizujeme jeho príťažlivosť pre čo najväčší počet kupujúcich. Dobre ponúkaný domov sa predáva rýchlo a efektívne a naším cieľom je pomôcť vám dosiahnuť tento predaj v čo najkratšom čase a za najlepšiu cenu. Prečítajte si našich 6 dôvodov, prečo je home staging dôležitý.

bývanie

zdroj: canva.com

Prečítajte si aj: Rekonštrukcia bývania svojpomocne alebo s odborníkmi?

1. Predajte svoju nehnuteľnosť čo najlepšie

90% domovov, ktoré okúsili home staging od nášho tímu, sa predáva za prvých 30 dní, a častokrát práve prvému záujemcovi. Home staging od nás prináša jedinečné výsledky. Home staging je nielen ukážková, ale aj dostupná investícia, ktorá odlíši váš domov a prinesie presvedčivé výsledky. 

2. Ľudia si predstavujú, aké by to bolo, keby…

Keď je dom nastajlovaný, stáva sa akoby domovom všetkých potenciálnych kupcov. Vďaka home stagingu si ľudia predstavujú, aké by bolo bývanie v dome, ktorý si práve pozerajú. Vo svojej mysli si záujemcovia vytvárajú predstavy o tom, ako by sa cítili, keď sa nasťahujú. Esteticky nastajlovaný dom totiž v kupcovi zanecháva dobrý prvý dojem a on sa k nemu v mysli nevedomky stále vracia.

obývačka

zdroj: canva.com

3. Namiesto zníženia kúpnej alebo predajnej ceny využite home staging

Home staging zvyšuje nielen vnímanú, ale i trhovú hodnotu domu. Štatistiky hovoria, že nehnuteľnosti s home stagingom sa predávajú alebo prenajímajú až o 50% rýchlejšie. Kvalitný home staging taktiež maximalizuje zisk - predajná cena vašej nehnuteľnosti sa môže zvýšiť až o 6%. Ak je vaším cieľom predať domov za najlepšiu cenu, váš dom musí vyzerať čo najlepšie. My môžeme využiť najväčší potenciál vášho domova. Kontaktujte nás a my vašu nehnuteľnosť predáme rýchlo, efektívne a za dobrú cenu.

4. Dosiahnite Wow efekt, vďaka ktorému bude váš domov nezabudnuteľný

Home staging je jedným z najúčinnejších nástrojov, ktorý na záujemcovi zanecháva trvalý dojem. Vďaka kvalitným službám, priestorovému plánovaniu a nábytku, môže predstavovaný dom vyžarovať pocit domova, ktorý bude pre potenciálneho kupcu príjemný a nezabudnuteľný. My sme tu na to, aby sme kupujúcim vyrazili dych a premenili váš dom nielen vizuálne, ale aj reálne. Vytvoríme wow faktor, ktorý zabezpečí predaj vašej nehnuteľnosti čo najlepšie. Budete spokojní nielen vy, ale aj nový majiteľ.

kuchyňa

zdroj: canva.com

5. Zdôraznite jedinečné vlastnosti

Vaša nehnuteľnosť si zaslúži odborné znalosti nášho dizajnérskeho tímu, ktorý zdôrazní jej úžasné vlastnosti. My sa postaráme o to, aby sme zvýšili pozitívne vlastnosti vášho domu. Kupujúcich prilákame nielen strategicky umiestneným nábytkom, ale aj estetickou príťažlivosťou umeleckých diel a iných detailov, ktoré spolu zladíme tak, že vyzdvihneme tie najlepšie vlastnosti vašej nehnuteľnosti.

6. Odstráňte nedostatky priestoru

My vašu domácnosť profesionálne zariadime tak, že kupec si bude všímať očarujúce prvky, ktorými sa pýši vaša domácnosť. Oči potenciálneho záujemcu budú očarené útulnosťou vášho domova. Obráťte sa na nás a my vašu nehnuteľnosť pripravíme na predaj.

Súvisiace články

04.04.2023
Príprava, prezentácia, predaj: 3 stratégie, vďaka ktorým vašu nehnuteľnosť predáte rýchlejšie
Detail
29.01.2023
Feng šuej v záhrade - ako zharmonizovať záhradu podľa princípov feng šuej
Detail
17.01.2023
Spôsob výplaty kúpnej ceny vinkuláciou alebo notárskou úschovou
Detail
16.01.2023
Rozhovor s Michaelou Némethyovou, našou maklérkou
Detail