Všetko o realitách Blog Esencia...

Esencia dlhoročného a silného priateľstva definovala hodnoty našej spoločnosti

V našej značke je podprahová symbolika. Teritórium symbolizuje územie, o ktoré sa staráme. “Dve spolužiačky Terri a Tory,” vravia s úsmevom Blaženka a Andrejka.
Esencia dlhoročného a silného priateľstva definovala hodnoty našej spoločnosti

Ako to všetko začalo?

Možno aj trošku úsmevne, pri káve. Sme spolužiačky zo základnej školy. V detstve by nám nenapadlo, že jedného dňa budeme spolu podnikať. Každá z nás sme vyšli z korporátnej spoločnosti orientovanej na finančný sektor. Ja (Andrea) som pracovala 18 rokov v bankovníctve a Blaženka podobne v poisťovníctve a sprostredkúvaní finančných služieb. Rozhodli sme sa zúročiť naše dlhodobo nadobudnuté skúsenosti.

realitná fotografia

“V našom rozhodnutí je veľká symbolika,” usmieva sa Andrea. “Pred desiatimi rokmi sme sa na Valentína rozhodli, že to spolu skúsime. Na začiatku sme boli dve. Pamätám si, že náš prvý teambuilding bola návšteva divadelného predstavenia v Bratislave. Vtedy sme si povedali, že jedného dňa budeme mať po boku silný a úspešný tím, s ktorým každoročne oslávime spoločné úspechy na tímovom stretnutí, tak ako sme boli zvyknuté v korporáte,” vraví Blaženka. “Dnes sme v štyroch mestách a sme obklopené úspešnými ľuďmi, s ktorými máme veľmi priateľský, skoro až rodinný vzťah.

Prečo Territory?

V našej značke je podprahová symbolika. Teritórium symbolizuje územie, o ktoré sa staráme. “Dve spolužiačky Terri a Tory,” vravia s úsmevom Blaženka a Andrejka.

Máme v tíme pre radosť našu stopárku Terry, hravú čiernu čivavu, ktorá vyčuchá pre našich klientov tú najoptimálnejšiu nehnuteľnosť, ktorú hľadajú. Tiež máme kačku Tory, ktorá sa spolu s tímom našich špecialistov na FENG ŠUEJ záhrady, stará o symbiózu v záhradách.

Nechceme byť vnímaní ako naškrobení realiťáci. Svoju prácu robíme od srdca a pre radosť. Tieto dva úžasné tvory vniesli do nášho tímu radosť a hravosť.

Čo by ste nám povedali o svojom tíme?

Náš tím tvoria odborníci s rôznorodým talentom. Základnou hodnotou je pre nich ľudskosť a tímový duch. Tím je tak silný, ako je silný jeho najslabší článok. Preto si ho starostlivo vyberáme. Dnes držíme spolu, navzájom si pomáhame a podporujeme sa. V tom je naša sila.

realitná fotografia

Aké sú hlavné predpoklady úspešného makléra?

V prvom rade je to ľudský prístup, schopnosť komunikovať a vytvárať vzťahy, vedieť počúvať a rozumieť, mať nadšenie a chuť pracovať. Byť inovatívny, mať tímového ducha, ochotu učiť sa a najdôležitejšia a kľúčová črta, je mať podnikateľské zmýšľanie. Iba za týchto podmienok je maklér odsúdený na úspech.

Čo si myslíte o konkurencii?

Realitné prostredie je obrovský konkurenčný koktail. Vážime si a rešpektujeme úspešné realitné kancelárie - s niektorými sa stretávame, odovzdávame si skúsenosti a radíme sa. Každá realitná kancelária, ale aj samotní makléri, sa zameriavajú na niečo iné. Niektorí sú špecialisti na rôzne inovatívne technológie, iní nemajú konkurenciu v predaji. Hoci sme všetci rovnakí, každý z nás je iný - a na bohatom, konkurenčnom trhu nás odlišujú práve naše portfóliá.

My sa dnes viac sústreďujeme na exkluzívny predaj, pri ktorom prezentujeme jednotlivé nehnuteľnosti tak, aby sme z nich vytvárali ukážkové, áčkové reality, pričom tak pre majiteľov zabezpečíme najvyššiu možnú predajnú cenu.

Aké máte vízie do budúcnosti?

Mať plán a vízie je dôležité! Svoje sny si postupne plníme. Chceme rozšíriť naše teritórium do strategických miest. No všetko je to o ľuďoch. Prvý krok je nájsť kvalitného, lojálneho, podnikateľsky zmýšľajúceho človeka. Ostatné plány si necháme ako prekvapenie :)

Súvisiace články

04.04.2023
Príprava, prezentácia, predaj: 3 stratégie, vďaka ktorým vašu nehnuteľnosť predáte rýchlejšie
Detail
29.01.2023
Feng šuej v záhrade - ako zharmonizovať záhradu podľa princípov feng šuej
Detail
17.01.2023
Spôsob výplaty kúpnej ceny vinkuláciou alebo notárskou úschovou
Detail
16.01.2023
Rozhovor s Michaelou Némethyovou, našou maklérkou
Detail